Noutăți

Informare finalizare proiect: "ASISTENTA TEHNICA PENTRU PREGĂTIREA APLICATIEI DE FINANTARE SI A DOCUMENTATIILOR DE ATRIBUIRE PENTRU PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATA DIN JUDETUL GALATI".

Pentru a vizualiza informarea click aici.

In data de 02.04.2015 a avut loc conferinta de presa, cu ocazia lansarii proiectului "ASISTENTA TEHNICA PENTRU PREGĂTIREA APLICATIEI DE FINANTARE SI A DOCUMENTATIILOR DE ATRIBUIRE PENTRU PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATA DIN JUDETUL GALATI, IN PERIOADA 2014-2020" proiect implementat de societatea APACANAL SA Galati . Contractul a fost atribuit firmei de Ramboll South East Europe SRL in calitate de lider al Asocierii Ramboll South East Europe SRL - Ramboll Danmark A/S - S.C. ROMPROED S.A.

Departamentul de Implementare a Proiectului

Pentru informații suplimentare privind implementarea acestui proiect vă puteți adresa Departamentului de Implementare a Proiectului (DIP) din cadrul societății Apă Canal Galați. Persoane de contact:

Condurache Carmen - Manager DIP;
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; telefon: 0236 473 365;
Batog Laura - Ofiter Relatii Publice;
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; telefon: 0236 473 365;